Anleggsarbeid

anleggsarbeid-telemark

Vi leverer en rekke tjenester innen grunnarbeid og annet anleggsarbeid. Vi tar på oss store og små oppdrag for både privatpersoner, kommunal og privat sektor. Vi kommer gjerne på befaring for å se an prosjektet ditt slik at vi kan utforme et pristilbud på jobben.


Grunnarbeid i Skien

Eksempler på grunnarbeid som vi utfører er drenering, grave ut tomt og annet gravearbeid. Grunnarbeid sørger for at vann og fuktighet ikke trenger inn i grunnmur og kjeller. Dette inkluderer oppgaver relatert til drenering og grunnmur.

Planering i Skien

Vi planerer områder for å tilpasse de best mulig etter hva som er tenkt bruk av arealet. Dette kan typisk være fotballbaner, idrettsbaner o.l.

Drenering i Skien

For å unngå at store vannmasser trenger inn grunnmuren er det viktig med riktig drenering. Skal du bruke kjelleren som oppholdsrom kan det være fornuftig å isolere grunnmuren på utsiden når du drenerer. Mangel på drenering kan føre til dyre reparasjoner pga. mugg og råteskader. Fuktige yttervegger over tid vil skape synlig mugg og saltavleiringer på veggen. Sjekk spesielt godt bak gjenstander som som står plassert inntill veggen. Mugg skaper usynlige «sporer» i luften og dette gir dårlig innemiljø og mulighet for alargiske reaksjoner.

Opparbeiding av tomt og tomtefelter i Skien

Har du kjøpt deg tomt? Vi hjelper deg å utarbeide tomta slik at tomta passer i terrenget til huset du skal bygge. Vi både fjerner og tilføyer masse ettersom hva som trengs i hvert enkelt tilfelle.

Anleggsgartnerarbeid i Skien

Hva med et mer fleksibelt og brukervennlig uteareal? Med vår maskinpark har vi utstyr for anleggsgartnerarbeid, som forming av terreng og flytting av store steiner og masser. Vi bistår gjerne med tips til løsninger som gjør at du får maksimalt ut av endringene.

Vann og avløpsanlegg i Skien

Vi graver ned vann- og avløpsrør inn til eiendommen din og sørger for at du blir koblet trygt på, og at alt fungerer som det skal.

Nyttig VA-informasjon:

Ta kontakt om du har behov for noen av våre anleggstjenester, så gir vi deg et godt tilbud. Vi holder til i Skien i Telemark.